• Stacks Image 984
  • Stacks Image 986
  • Stacks Image 988
  • Stacks Image 996
  • Stacks Image 998
Stacks Image 1075

Individuel indretning

De enkelte kontorer indrettes individuelt med kontormøbler, mødeborde m.v. Som noget særligt er der indrettet en mindre "gymnastiksal" der kan lejes på timebasis. Endvidere findes der "behandlerrum" der ligeledes kan lejes på timebasis.

I alle rum er der LAN forbindelse til separat opkobling til internettet. Der findes "Hot Spots" til trådløs internet. Der kan etableres individuel opkobling for IP-telefoni. Kontorerne leveres med skriveborde, kontorstole samt reoler og lamper. Indretningen er baseret på størrelsen af de enkelte kontorer. Det forudsættes at lejerne selv medbringer computerudstyr, herunder evt. printer. Der findes printer til udskrivning af større kopiopgaver i forkontoret, hvor vores personale efter aftale kan være behjælpelig med alle former for assistance. Brug af møderum foregår efter forudgående aftale og betales efter den tid, det enkelte mødelokale ønskes til rådighed.

Brug af "gymnastikrum" foregår efter aftale og betales efter den tid, der er reserveret. Der er mulighed for tilmelding af medarbejdere på større hold, og dette koordineres via receptionen.

Al parkering foregår på pladser bag ved bygningen, idet parkeringspladserne ud mod Fjeldhammervej er forbeholdt gæster til huset.

Kantinen er til fælles fri afbenyttelse for kontorhotellets lejere. Kantinen kan i begrænset omfang tillige benyttes sammen med gæster; men da kun efter forudgående aftale med receptionen.
Stacks Image 1356

Book en fremvisning

Kontakt kontorhotellets reception for en fremvisning på tlf.: 2449 3814 eller email: info@husetihuset.dk
Stacks Image p38135_n38120

Adresse

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre
Indtast startpunkt
Head Office
Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre
55.674772, 12.440423